Reprezentarea exclusivă

Iată câteva dintre avantajele reprezentării exclusive, de care poți beneficia și tu începând de acum: 

Prin reprezentarea exclusivă colaborezi cu un singur agent, iar acesta colaborează cu mai mulți colegi din agenție sau eventual din alte agenții, amplificând semnificativ expunerea proprietății în piața într-un mod controlat și eficient. Astfel se evită haosul și situațiile neplăcute ce apar în cazul listării deschise.

Condiții avantajoase pentru vânzător.

Spre deosebire de intermediere, agentul căruia îi oferi reprezentarea exclusivă, va depune toate eforturile si va apela la toate resursele pe care le deține atât el cât și întreaga agenție, pentru îndeplinirea obiectivului. Dacă în cazul intermedierii, scopul său este doar vânzarea indiferent de preț, în cazul reprezentării exclusive scopul nostru coincide 100% cu al tău, adică vânzarea în cele mai avantajoase condiții pentru vânzător.

Perioadă contractuală limitată

Vom fi plătiți doar pentru rezultate si doar în perioada contractuală. În acest fel vei fi sigur că vom face tot posibilul să îți reprezentăm interesele în cel mai profesionist mod si vom utiliza toate resursele de care dispunem pentru a vinde în avantajoase condiții pentru tine.

Stabilim prețul corect pentru listare si marja de negociere

În cazul reprezentării exclusive, vom realiza un studiu de piață cu ofertele actuale cu care ”concurezi” și ultimele proprietăți vândute, vom stabili prețul corect de listare, astfel încât să avem rezultatele dorite în cel mai scurt timp și în același timp sâ obținem cele mai avantajoase condiții de vânzare.

Ședință foto și tur virtual profesional

Înainte de toate, există un proces de pregătire a proprietății din puct de vedere estetic și armonie vizuală ce va ajuta cupărătorul să se regăsească mai usor în acea proprietate cu ajutorul pozelor sau a turului virtual. Realizăm o ședință foto și un tur virtual profesional. Așa reușim să punem in valoare proprietatea in fata clientilor, aceștia având o idee clară asupra proprietății pe care urmează să o viziteze. Un tur virtual ne permite vizualizarea întregii proprietăți fără a o vizita efectiv. Cu vizualizările la 360 de grade, clienții pot naviga în proprietate ca și cum ar fi acolo. Un tur virtual permite potențialului cumpărător să “se plimbe” prin imobil, din fața laptopului sau a telefonului. Acest lucru îi ofera o idee corecta despre proprietate. Putem ține vizionările la orice ora, de la distanță, diminuând semnificativ numărul de deplasări și maximizând randamentul.

Selectarea cumpărătorilor în procesul de vizitare a proprietății.

Astfel vei fi liniștit că nu vei mai avea de-a face cu plimbăreți, zeci de agenți ce doar vizionează proprietatea, persoane dubioase, clienți nepregătiți din punct de vedere financiar etc. Vom selecta doar clienții potriviți și pregătiți financiar pe care îi vom trece printr-o serie de întrebări esențiale în procesul de precalificare. În plus orice vizită a proprietății va fi doar în prezența agentului după identificarea clientului printr-un contract de vizionare ți după vizionarea virtuală a proprietății. Astfel, cumpărătorii ce vă vor trece pragul, chiar pot fi numiți cumpărători.

Comision 0% pentru cumpărător

Acesta reprezintă un mare avantaj pentru vânzătorul care a ales reprezentarea exclusivă. Se știe ca peste 60% dintre cumpărători încearcă să evite plata unui comision catre agențiile imobiliare, iar colaborarea prin reprezentare exclusivă ne permite să practicăm comision 0% pentru cumpărător. Cum se știe că este imposibil să reprezinți și să obții prețul cel mai bun pentru ambele părți, căci interesele vânzătorului și cele ale cumpărătorului sunt contradictorii, este evident că vom urmări 100% interesele vânzătorului în procesul de vânzare.

Suport tehnic și juridic

Suport tehnic și juridic pe întreg parcursul procesului de vânzare.Vâ putem reprezenta în la ANCPI, Administrația Financiară, obținerea de certificate energetice, iar la nevoie chiar și în fața notarului.

Acestea sunt doar câteva din avantajele reprezentării exclusive. Cu siguranță le vei afla pe toate, daca vei alege să colaborăm prin reprezentare exclusivă.

Adaugă Ofertă

Adaugă Cerere

Trimite Mesaj